divendres, 30 de desembre del 2011

Qui ets, tu?

Fa uns dies vam preparar el treball de "Qui ets, tu?" individualment. Finalment, hem exposat durant uns minuts, cadascú, la fotografia que haviem preparat d'algun company de classe. La fotografia havia de representar a la persona a qui describiem i, el company que li preparavem la fotografia, ho havia de saber prèviament.
La fotografia s'havia de preparar en un full Dina4 i podia ser un collage o una fotografia sencera.


Jo ho he fet de la Silvana. A la meva fotografia hi apareix un pot de colors des de dos perspectives molt diferents. El significat que li he donat ha sigut que és una persona molt viva, per aquest motiu hi ha molts colors, és una persona oberta amb tothom i capaç de recollir les millors virtuts dels altres i aplicar-se'ls. A més, aquest pot té un cor dibuixat a la part de davant ja que és una persona força carinyosa una vegada sorgeix la confiança.

A continuació adjunto una fotografia que em va fer la Imma i que ella va publicar al seu Twitter. És el moment que jo estava explicant la meva fotografia:

A més, per finalitzar l'activitat de Qui ets, tu?, hem redactat una descripció de la persona a qui li haviem preparat la fotografia. La meva descripció diu així:
 
"La Silvana té 20 anys, recent fets, i és de Reus. És una noia força alta i robusta, que desprèn puresa i joventut.
Ella té els cabells fins i suaus com el cotó fluix, duu mitja melena i és morena. Té els ulls molt vius, expressius i de color mel, amb unes celles força fines. El seu nas és molt fi i els llavis són molsuts i vermells com una rosella. Sempre va ben vestida, a l'última moda. Moltes vegades porta pantalons, però, de tant en tant, també se la pot veure amb alguna faldilla, sense oblidar les botes marrons que sempre porta, tant amb pantaló com amb faldilla. També porta arracades molt fines i discretes i un bolset marró que sempre li fa joc.

La Silvana és molt riallera i divertida, sempre està preparada per fer-nos esclatar de riure. Però, també és molt treballadora, com una formiga, encara que en els dos últims anys aquesta virtut li hagi mancat. Tot i així, és una persona molt prudent i despreocupada, mai sembla que tingui res al cap que l'impedeixi gaudir del dia a dia, i per aquest motiu, sembla una noia molt feliç.
Normalment va dues o tres vegades a la setmana a Reus ja que és la seva ciutat natal, i com que actualment viu a un pis d'estudiants, a la Bonanova, amb tres amigues, es trasllada fins allà per veure la seva família.

A la Silvana li agrada molt estiuejar a Cambrils, on hi té un apartament. També li agrada molt estar amb els seus amics i sortir amb ells fins a altes hores de la matinada. En canvi, no li agrada gaire estar a sobre de la gent ni buscar problemes amb ningú. Li agrada molt riure i passar-ho bé allà on sigui.
Sempre ha tingut contacte amb els nens. Va estar durant quatre estius fent de professora particular a infants de diferents edats i crea un ambient molt agradable quan està amb ells. Per aquest motiu, ha decidit començar aquesta carrera ja que d'aquesta manera podrà exercir de mestra i treure el sentiment i la vocació que porta dins."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada