divendres, 30 de desembre del 2011

Les descripcions

 A la classe de COED hem estat parlant de les descripcions, és a dir, dels tipus, estructura...  Per fer-ho més dinàmic, mitjançant cançons, hem pogut observar que hi ha diferents tipus de descripcions.

A continuació apareixen els vídeos de les cançons que hem estat escoltant a classe:

1. Gripau Blau. 



Aquesta cançó infantil ens descriu un gripau que. degut al seu caràcter, està sol. Es defineix al gripau com a un animal egoista, cregut i prepotent que ha anat allunyant a totes les seves amistats.


 
2. Lila 





La següent cançó és del grup "Whisky'ns" i es diu Lila. Aquesta cançó ens descriu una noia mol sensible, fràgil i molt alegre, justament per això, és diferent que els altres.

3. Pedro Navaja.




 


Aquesta cançó descriu a un home que és policia. És un home que sempre canta pel carrer i, poc a poc, es va describint el personatge.

4. Com un puny.





Aquesta cançó és de Raimon. Ens descriu un home vell i solitari que sent enyorança i es posa a recordar vells moments.


5. Nit de Sant Joan.
 

Aquesta cançó del Jaume Sisa descriu la nit de Sant Joan ja que és una nit màgica. Expressa un sentiment de felicitat i alegria per l'entrada d'estiu d'aquesta nit tan especial.


Aquesta classe de COED ha sigut entretinguda ja que hem pogut associar els conceptes de l'assignatura amb una activitat diferent i més dinàmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada